Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін поділився думкою про стан поля на стадіоні Локомотив у Полтаві, де мав відбутися матч 1/4 фіналу Кубка України з однойменною командою.

«Всі розуміють, що проводити гру там неможливо, крім самої Полтави, яка наполягає, щоб матч відбувся саме на цьому газоні. Але є ж якісь правила, вимоги та зобов'язання, які потрібно виконувати.

Якщо ви вже дійшли до такого рівня, до 1/4 фіналу Кубка України, то надайте нормальний газон. Повинно бути соромно проводити матчі на таких полях і клубам, і футбольним органам, які дозволяють це робити.

Ми нікого не рятуємо, а топимо наш турнір. Якщо ми будемо грати на таких полях, то це неповага до самого турніру та вболівальникам, тому що це будуть показувати по телевізору. Стан поля просто жахливе.

Директор матчу і комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань рекомендують не проводити матч на цьому полі, а перенести його на стадіон Ворскла.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сподіваюся, що прислухаються до рекомендацій і приймуть правильне рішення», — сказав Палкін в ефірі телеканалу «Футбол 1».

Як повідомляв портал Знай.иа, бразильцю із Шахтаря не вдалося повернутися на батьківщину.