У серпні 2017 року відбудеться довгоочікуваний рукопашний бій величезних пілотованих роботів. На "ринг" вийдуть бойова машина MK.III американської компанії MegaBots Inc та японський робот Kuratas, розробка Suidobashi Heavy Industry.

Двобій анонсували засновники компанії з США, опублікувавши відповідне відео на на своєму YouTube-каналі.

У ролику вони продемонстрували, на що здатний робот MK.III. За їх словами, він може піднімати вантажі вагою в кілька тонн. Бойова машина буде обладнана роторною пилкою і лезом, а вся конструкція розташується на гусеничному шасі.

Попередні краш-тести вже показали потужність американського робота, правда, мова йде про попередню версію, MK.II. Його сили виявилося достатньо для того, щоб пробити захист кабіни і смертельно поранити пілота. У випадку падіння машини людина всередині може дуже серйозно травмуватися.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", автомобільна компанія Lamborghini представила ексклюзивний трактор для агробаронів.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще