Глава компанії Top Rank Боб Арум захоплений останніми успіхами українця Олександра Гвоздика (13-0, 11 КО). Після бою проти Юніескі Гонсалеса, якого Гвоздик нокаутував у третьому раунді, Арум вважає, що Гвоздик – найкращий боксер у напівважкому дивізіоні. У тому числі він краще володаря поясів WBA, WBO, IBF Андре Уорда.

"Я спочатку знав, що Ломаченко був дуже хороший, коли виступав за любителям. Але потім молодий хлопець, полутяж Олександр Гвоздик виявився на тому ж рівні. Він бився для нас. У Гвоздика немає поразок, він нокаутував хлопця, який ніби повинен був створити йому проблеми. І як на мене, при всій повазі до мого друга Андре Уорда, Олександр є найкращим боксером дивізіону", – наводить слова Боба BoxingScene.

Нагадаємо, 8 квітня в Оксон-Хіллі (штат Меріленд, США) Олександр Гвоздик достроково виграв поєдинок проти кубинського боксера Юніескі Гонсалеса. Гвоздик відправив суперника в нокаут в третьому раунді.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Гвоздик може провести бій в андеркарті реваншу Ковальов – Уорд.

Фото – Getty Images

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще