Колишнього польського посадовця та нинішнього глава "Укравтодору" Славоміра Новака на 23 травня викликали на засідання слідчої комісії Сейму. Він фігурує у розслідуванні справи щодо фінансової піраміди Amber Gold, яка функціонувала у Гданську.

Про це сам Новак розповів в ефірі радіостанції RMF.FM. Він зазначив, що збирається приїхати на засідання та відповісти на всі питання слідчих.

Слухання, за його словами, спричинять певні незручності для нього, оскільки вони припадають на середину тижня й йому доведеться відпрошуватися на кілька днів.

"Не хочу відкладати заслуховування на інший час, хоча юридично це можливо", - наголосив Новак.

Керівник "Украавтодору" вважає, що виклик до Сейму пов'язано з "політичними причинами". Він додав, що зі свого боку не збирається з розслідування "робити політику".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фінансова піраміда Amber Gold функціонувала в Польщі у 2009-2012 роках. Вона працювала без дозволу Комісії фінансового нагляду країни. Компанія обдурила 11 тисяч вкладників, а в 2012 році власника компанії та його дружину заарештували.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, керівник "Укравтодору" Славомір Новак заявив, що українцям не слід очікувати гарних доріг у найближчому майбутньому.