За останні три роки у дорожньо-транспортних пригодах загинули понад 12,4 тисяч українців, а більше 100 тисяч отримали травми.

Таку невтішну статистику оприлюднив у Facebook прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

При цьому він уточнив, що зобов'язав "Укравтодор" розробити програму безпеки дорожнього руху, в тому числі з урахуванням польського досвіду.

За словами Гройсмана, перші напрацювання такої програми вже є і незабаром її представлять на засіданні уряду.

Проте українців обурило те, що саме "Укравтодор" займеться безпекою на дорогах. Быльшість переконані, що велика кількість аварій в Україні відбувається саме з його вини.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Користувачі Facebook звернули увагу на те, що в Україні немає нормальних доріг, які були б рівними, без ям, з правильною розміткою та відбійниками. На їхню думку, саме поліпшення якості доріг могло б знизити кількість ДТП, що власне і є головним обов'язком "Укравтодору".

Інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв раніше, як домогтися компенсації за поганий асфальт.