Про те, що в Росії дві проблеми, одна з яких – дороги, знають усі. Тим не менше, питання не вирішується десятиліттями, і все, що залишається громадянам, – показувати в мережі найбільш "убиті" траси та писати під знімками саркастичні коментарі.

Цього разу увагу користувачів привернув кадр, на якому показаний відрізок траси федерального значення М7 Москва-Пермь.

На фотографії можна побачити, що дорога місцями провалилася, а місцями пішла хвилями. "За що, містер Трамп? В ім’я чого?”, – підписав знімок автор, натякаючи на те, що в усіх проблемах Росії традиційно винні американські президенти.

Коментатори не забарилися залишити саркастичні дописи під світлиною. "Трамп же обіцяв підтримати американського робітника! Ось і стимулює продажі Jeep Wrangler", "Так це ще абамка роздовбав, тепер вони чекають щоб Трамп залатав", "Ви всє врьотє !!! Це траса сфотографована після бомбардування під Сталінградом в 1942р, а машини - фотошоп!", – йдеться під фото.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у березні очільника Полтавського облавтодору звільнили з посади за неякісний і несвоєчасний ремонт доріг.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще