Президент УЄФА Александер Чеферін був членом Дисциплінарного комітету ФІФА, але після того, як його обрали головою УЄФА, зосередився на європейському футболі. А на вакантну посаду у ФІФА сам же словенець запропонував кандидатуру президента ФФУ Андрія Павелка.

- Рада ФІФА схвалила персональний список змін в Дисциплінарний комітет ФІФА і від Європи. В цьому комітеті був представлений президент УЄФА Александер Чеферін, але по своєму новому статусу зробив наступний крок у своїй футбольній кар'єрі, тому від Європи звільнилося місце.

Сам Чеферін подав заявку від України в моєму обличчі, щоб Рада ФІФА й Конгрес ФІФА затвердили новий список членів Дисциплінарного комітету, а це вищий орган футбольного правосуддя в світі, - сказав Павелко в інтерв'ю Футбол 1.

Рішення про включення українця в Дисциплінарний комітет ФІФА може бути прийнято завтра на конгресі міжнародної футбольної федерації, який відбудеться в столиці Бахрейну Манамі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки команд будуть представляти Європу на ЧС-2026 з футболу.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще