Найчеснішим високопосадовцем вважає народний депутат від БПП Мустафа Найєм свого однопартійця Віктора Пинзеника.

Про це він розповів в ефірі програми "Гордон" на телеканалі 112.ua.

Депутат, відповідаючи на запитання, чи є в українському політикумі люди, яких можна назвати чесними, зазначив такою людиною саме Пинзеника.

"Для мене це людина, яка дійсно пройшла великий шлях. Взагалі, в принципі, звичайно, таких людей на такому рівні я б зараз сумнівався знайти", - наголосив Найєм.

Проте, незважаючи на таку малу кількість дійсно чесних політиків, депутат переконаний, що з часом порядних і принципових високопосадовців ставатиме все більше.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, хто з народних депутатів є найбагатшим у Верховній Раді. Лідером серед товстосумів назвали запорізького депутата-мажоритарника, президента підприємства "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєв