"Народний гардемарин" усієї Росії актор Дмитро Харатьян опинився у базі сайту "Миротворець". Його ім’я порапило в "чорний список" через те, що він неодноразово, порушуючи закони України, приїздив до окупованого Криму, починаючи з березня 2014 року.

"З 7 квітня 2014 року Харатьян Д.В. ведучий телевізійного проекту "Острів Крим" на ОРТ. Навесні 2014 року було помічено на території Академії ВМС України в м Севастополь (фото з колишніми курсантами і офіцерами). У серпні-вересні 2015 роки зустрічався з Філонова Андрієм Володимировичем (главою адміністрації м Євпаторії)", – йдеться на сайті.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", раніше до переліку "Миротворця" потрапили російський актор, зірка театру і кіно Дмитро Пєвцов, режиссер Карен Шахназаров, співачка Ірина Аллєгрова.

.

.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще