У Шостці очільника місцевого відділу поліції на затримали за корупційну діяльність: він не тільки вимагав хабарі, а й володів цілим арсеналом зброї та зберігав серед своїх цінностей російський прапор.

Відповідні дані оприлюднили у Департаменті комунікації Нацполіції.

У відомстві відзначили, що підозрюваний організовував злочинну діяльність не сам – йому допомагали кілька спільників. Зокрема, "кришували" одного із місцевих підприємців, щоб той міг безперешкодно скуповувати металобрухт.

[[{"fid":"176899","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"317","width":"567","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Правоохоронці затримали його під час передачі хабара у розмірі 7 тисяч гривень: саме таку суму регулярно сплачував бізнесмен за невтручання у свої справи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

[[{"fid":"176900","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"338","width":"567","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Окрім отриманих коштів, поліція знайшла у будинку керівника відділу технічні паспорти, документи на машини та чужі водійські посвідчення.

За словами глави Національної поліції Сергія Князєва, слідчі намагаються встановити причетність інших осіб до цих злочинів.

[[{"fid":"176901","view_mode":"default","fields":{"format":"default"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default"}},"link_text":"Затримання керівників поліції м. Шостка є елементом самоочищення – Сергій Князєв","attributes":{"class":"file media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що правоохоронці провели обшук у будинку керівника Шосткинського відділу поліції.