Жахливий спосіб позбавитися від небажаної дитини вибрала 35-річна жінка з Первомайська на Миколаївщині.

Коли у неї почалися перейми, а згодом народився хлопчик, вона втопила його у відрі з водою на роботі, оскільки є техпрацівницею однієї з місцевих шкіл, передає прес-служба ГУ Нацполіції області.

Коли вона потім пішла додому, її стан погіршився, почалася кровотеча. Породілю госпіталізували. Медики, оглянувши її, зателефонували до поліції, повідомивши, що до них доставили жінку, яка недавно народила, але про дитину інформації немає.

Правоохоронці поїхализа адресою, звідки привезли жінку. У школі, де вона працює, у підсобці вони знайшли відро з трупом немовляти.

Тіло малюка відправили на експертизу для встановлення причини смерті. Проти горе-матері порушено кримінальне провадження за ознаками ст.117 КК України "Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини". Вона передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Триває досудове слідство.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Краматорську багатодітну вагітну матір засудили до тюремного ув’язнення через недбальство по догляду за дітьми, що призвело до серйозних наслідків.