Мешканка російської Туви переплутала трьохмісячне ведмежа з песиком та вигулювала дику тварину на ланцюгу вулицями Кизила. Місцеві мешканці не могли пройти повз знущань з тварини та відібрали її у жінки.

"За багато років, я врятувала багато тварин. Сьогодні був особливий день, ніколи не думала, що врятувати доведеться ведмедика. 24.04.2017 в місті. Кизилі, "Госкомохота", вилучила ведмедика, у жінки, яка тягала його на ланцюгу в центрі міста !!! Де вона його взяла я не знаю. Забрала на пересмикування для того щоб передати єгерям в заповідник, які допоможуть йому вирости і випустять додому", - розповіли очевидці.

Небайдужі прихистили на деякий час ведмежа, яке розвеселило людей. Опинившись у будинку, тваринка відразу знайшла собі розваги. Ведмедик почав випробовувати на міцність домашні меблі та шведську стінку. Небайдужим грайлива тваринка виявилась до взуття нових господарів, від яких не відходило ні на мить.

Жінку, що вигулювала ведмежа затримали. Вона стверджувала, що тварину їй подарували.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", мережу підкорило віддане ведмежа.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще