У суботу, 6 травня, в рамках 36-го туру іспанської Прімери Реал зіграє на виїзді з Гранадою.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом в цьому матчі є гості. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Зінедіна Зідана з коефіцієнтом 1,11. Можливий успіх господарів тут оцінюється набагато вище - 20. Нічийний результат - 9,27.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Вершкових практично такий же коефіцієнт - 1,12. Вікторія команди Артема Кравця тут оцінюється трохи нижче - 18,5, а нічия - 9,5.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Реала - 1,12, перемога Гранади - 15, нічия - 9,5.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі іспанської Прімери Барселона - Вільярреал букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Фото: Getty Images