В уряді обіцяють перерахувати пенсійні виплати, та вже починаючи з жовтня місяця цього року українці отримають більшу пенсію.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні, 7 квітня, на засіданні у Верховній Раді.

"Уряд України зробить перерахунок пенсій для українських громадян досить істотний, і ми зможемо з 1 жовтня 2017 року підвищити пенсію в Україні", - доповів глава уряду.

Перерахунок соціальних виплат здійснять в рамках проведення пенсійної реформи. В основі реформи лежить створення справедливої пенсійної системи, яка на сьогоднішній день не включає збільшення пенсійного віку, а містить інші більш важливі заходи. На скільки збільшиться сума виплат, чиновник не уточнив.

Гройсман закликав усіх парламентарів до голосування за реформу.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Я закликаю фракцію "Опозиційного блоку" відкинути свої політичні прапори в сторону і взяти один - державний, і спільно з коаліцією, іншими фракціями проголосувати за цю пенсійну реформу. Звичайно, після дискусії, яку ми проведемо тут", - додав прем’єр.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в уряді пояснили, кому з українців варто очікувати на підвищення пенсії.