Громадськість отримала можливість тиснути на депутатів задля ухвалення програми перезапуску економіки: запрацював сайт perezapusk.com. Про це повідомив ініціатор проекту, лідер ВО “Нова Україна” Валерій Коновалюк.

Він зазначив, сайт є платформою для обговорення програми перезапуску економіки та тиску на депутатів для визначення плану роботи уряду на найближчий рік.

“Кожен, хто підтримує програму перезапуску економіки, може відправити повідомлення усім народним обранцям або окремому депутату. Таким чином парламентарі зможуть донести позицію українців до Гройсмана під час його звіту у парламенті”, – повідомив Коновалюк.

Коновалюк наголосив, що сайт містить інформацію, яка наглядно демонструє, що може трапитися з країною, якщо продовжувати рух сьогоднішнім шляхом.

“Рік тому, у квітні, країна отримала новий уряд на чолі із Володимиром Гройсманом. Що змінилось за цей рік? Чи стали українці жити краще? Тарифи підвищуються: як наслідок, кількість людей, які не можуть платити за комуналку і оформлюють субсидію, зросла на 42%. 5 мільйонів українців виїхали за кордон шукати кращої долі. З країни вивозиться сировина – ми стали завойованим ринком збуту”, – констатував лідер ВО “Нова Україна” Валерій Коновалюк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він зазначив, сайт пропонує користувачам обрати два шляхи розвитку економіки: продовжити існуючий курс розвитку економіки і продовжувати виконувати всі вимоги МВФ або ж обрати новий шлях розвитку і перезапустити економіку.

“Завдання платформи – об’єднати людей, які мають інше бачення розвитку економіки України та змусити владу змінити курс, який вона обрала”, – підсумував Валерій Коновалюк.

Як відомо, у квітні спливає рік роботи Кабінету міністрів Володимира Гройсмана.