Фанатам гри Bully на платформі PlayStation 2, що вийшла у 2006 році, зовсім недовго залишилося чекати на другу частину симулятора школяра. За чутками, вона вийде вже у жовтні.

Студія Rockstar Games зараз активно працює над її розробкою. Про це повідомив користувач форуму GTA Forums під ніком Yan2295.

За його інформацією, друга частина Bully буде наступним проектом компанії після Red Dead Redemption 2.

Слова інсайдера підтверджують і більш ранні заяви співробітників студії, які натякали на роботу над продовженням гри про непрості будні школяра-підлітка. Правда, про це засновник Rockstar Games Ден Хаузер говорив ще в 2011 році, і з того часу ніякої інформації не було.

Головним персонажем гри Bully є учень приватної англійської школи. Гравець повинен "ходити на уроки", досліджувати навколишній світ, боротися зі шкільними бандами та іншими підлітками, які теж навчаються тут.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через велику кількість схожих елементів цю гру часто називали "шкільною версією" Grand Theft Auto.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", американські вчені визначили комп’ютерні ігри, що корисні для мозку.