Таку думку висловив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, презентуючи на прес-конференції "Рейтинг діяльності голів ОДА за І квартал 2017 року".

"Мінімальне зниження рейтингу голови КОДА на дві позиції пов’язане із переформатуванням роботи управлінь та спробами переламати корупційні практики, започатковані ще до його приходу.

Змінені ключові директори департаментів - медицини, соцзахисту, управління інфраструктури. Збивають з роботи і сумнівні акції протесту.

Взяти, для прикладу, останню облогу автоперевізниками, які вимагали дати для них гарантії перемоги на майбутніх конкурсах. Хоча ще декілька місяців тому на власний розсуд підвищили на 50-80 відсотків вартість проїзду. Наразі Горган зосередився на двох напрямках: ламанні таких корупційних схем та підготовці дворічної програми соціально-економічного розвитку регіону. А довгострокове планування відкриває серйозні можливості для росту", – вважає очільник КВУ.

"Методика дослідження може не враховувати перехідні періоди, оскільки новий голова ОДА був призначений на посаду у жовтні минулого року. Але ті підходи до роботи, які демонструються зараз разом із ламанням старих схем, принесуть конкретні результати вже найближчим часом", – додає Кошель.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

При цьому лідерами рейтингу, тобто найкращими губернаторами, КВУ названі голови Харківської (Юлія Світлична, 1 місце), Донецької (Павло Жебрівський, 2-ге), Кіровоградської (Сергій Кузьменко, 3-тє), Тернопільської (Степан Барна, 4-те) та Закарпатської (Геннадій Москаль - 5-те) обласних державних адміністрацій.