Непереможений претендент на титули в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) 8 квітня проведе поєдинок проти кубинського боксера Юніескі Гонсалеса (18-2, 14 KO).

Гвоздик заявив, що пишається можливістю вийти на ринг разом з Олександром Усиком та Василем Ломаченко, а також розповів про свої завдання на бій.

"Юніескі Гонсалес – дуже хороший боксер і це дуже хороший виклик для мене. Я чув, що у нього була відмінна любительська кар'єра, перш ніж він став професіоналом. Мені не важливо, чи буде нокаут або ж перемога за очками, моя мета на цей бій – виграти і пропустити якомога менше ударів. Дуже пишаюся тим, що буду битися разом з моїми друзями – Ломаченко і Усиком. Це нагадує мені, як ми билися на одному ринзі, коли були любителями", – сказав Гвоздик виданню Boxingtalk.

Нагадаємо, бій Гвоздик - Гонсалес відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Усі квитки вже продано.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дивіться промо ролик вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика від Top Rank:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, промоутер Усика розповів, коли Олександр проведе бій в Україні.