Глава Харківської державної адміністрації Юлія Світлична заявила, що розмінування Балаклеї і довколишніх сіл вже завершено.

"Розмінування в Балаклеї і населених пунктах Балаклійського району завершено! Всього було вилучено близько 1000 вибухонебезпечних предметів", - написала Світлична в Facebook.

За її словами, аварійні бригади працюють в посиленому режимі, відновлюють пошкоджені лінії електропередач. Вже відновлено 95% абонентів, які були відключені. Протягом 2-3 днів відновлять і газопостачання.

У деяких селах газ вже є, завтра буде підключений місто. Фахівці почали роботи з відновлення пошкоджених будівель.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що слідчі і оперативні працівники поліції відправилися в Балаклею Харківської області, щоб з'ясувати причину пожежі на території збройного арсеналу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще