У Харкові п’яний мажор на Toyota Land Cruiser Prado влаштував перегони з поліцейським екіпажем, проте неочікувано влетів у інше службове авто копів.

Пригода сталась в ніч на 29 квітня, близько 03.00 години на проспекті Незалежності, - повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

Коли водія напідпитку зупинили правоохоронці та почали складати адмінпротокол, водій, не зважаючи на зауваження патрульних, сів у машину та натиснув на газ. На прохання поліцейських зупинитися, чоловік не відреагував та поїхав геть.

"На вулиці Отакара Яроша один з патрульних екіпажів перекрив дорожній рух правопорушника. Намагаючись об'їхати поліцейський автомобіль, авто Toyota Land Cruiser Prado вчинило зіткнення з службовою машиною Toyota Prius. Втім, дорожньо-транспортна пригода нe зупинило водія, авто продовжувало рух. Патрульні остаточно зупинили автомобіль порушника на вулиці Балакірєва", - повідомили поліцейські.

На водія – порушника склали одразу чотири адміністративні протоколи. Винуватця тепер чекає чималий штраф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 29 квітня у Харкові сталась потрійна аварія. Водій на Daewoo Sens на повному ходу влетів у "ВАЗ 2109", після чого останній врізався ще в одну "дев'ятку". Водій порушник отримав травми та був госпіталізований.