У п'ятницю, 24 березня, Хорватія на своєму полі в рамках відбору до чемпіонату світу-2018 зустрінеться з Україною.

За день до матчу заплановані офіційні заходи - прес-конференція і тренування нашої команди. Однак Андрій Шевченко знайшов час і для прогулянки з підопічними. Тим більше, у столиці Хорватії - чудова сонячна погода, температура повітря прогрілася майже до 20 градусів.

До самого серця Загреба від готелю Westin, де зупинилися синьо-жовті - 12 хвилин пішки, повідомляє прес-служба збірної. Футболісти вийшли у парадних спортивних костюмах і були добре помітні загребцям. Реакція містян була позитивною: раз по раз було чутно підбадьорливі автомобільні клаксони, а один чоловік гучно вигукнув Україна!.

Майже кожен із місцевих мешканців, котрі впізнавали наставника синьо-жовтих намагалися потиснути йому руку і висловити захоплення з приводу його ігрової кар’єри: Ви – найкращий гравець у світу!, Ми так за вас вболівали!, Я отримував справжню насолоду від Вашої гри - такі фрази чув на свою адресу Андрій Шевченко. У фото загребським шанувальникам футболу головний тренер збірної України не відмовляв, на мить призупиняючись під час командної ходи.

До того ж деякі гравці та тренерський штаб вирішили на кілька хвилин присісти за одним зі столиків затишної кав’ярні, щоби й собі випити ранкової кави. Зарядившись позитивним настроєм, гравці та тренери повернулися до готелю, де відбулося коротке командне зібрання.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що відомий агент взявся за справи можливого тренера Динамо.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще