Кардіо тренування дуже виснажливі, але можуть активно і в короткі терміни привести тіло в порядок. Для тих, кому кардіотренування дуже важко даються, портал "Знай" підготував список альтернативних вправ, які допоможуть привести тіло в порядок.

Для того, щоб повністю не відмовлятися від кардіотренувань, але вам їх дуже важко виконувати, спробуйте збільшити час відпочинку між підходами. Якщо в стандартному кардіо дозволяється відпочивати 30 секунд, ви можете скоротити час відпочинку до 60 секунд. Але цього не варто робити тим, хто прагне мати атлетичну статуру.

Стрибки на скакалці допомагають активно працювати практично всіх груп м'язів. Стрибки на скакалці застосовують боксери, якщо їм необхідно в короткий термін знайти форму, а також прискорити процес зменшення відсотка жиру. Стрибаючи на скакалці, не тільки зможете скинути зайву вагу, але і вирівняти поставу.

Деякі вважають, що бігаючи дуже важко досягти швидких результатів. При бігу тільки на наступний день ми можемо відчувати втому і біль в деяких місцях тіла. Біг, насправді, активно бореться із зайвою вагою. Але активним бігом, який можна застосувати як альтернативу кардіо тренування - біг по сходах.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Займайся ігровими видами спорту це допоможе розслабитися в кінці напруженого дня, зустрітися з друзями і відмінно провести час з користю. Ігрові види спорту допоможуть зняти стрес, підняти настрій. Збирайтеся частіше з друзями і грайте в теніс, футбол, волейбол, баскетбол. Ці види спорту відмінна альтернатива кардіо тренувань, особливо великий теніс допоможе привести фігуру в порядок.

Все ж є гідна альтернатива кардіо тренувань, яка не тільки допоможе досягти бажаних результатів, але і провести час весело і з користю.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що причиною надлишку вуглеводів призводить до появи зайвих сантиметрів в талії, на животі та інших ділянках тіла. Вуглевод - це наша енергія і повна відмова вживання продуктів з вмістом вуглеводів категорично заборонена. Необхідно скласти правильний раціон прийому вуглеводної їжі, таким чином, ви скорочуєте ризик відкладення жиру в м'язовій тканині.