Підрозділ південнокорейського автовиробника Hyundai - Genesis - представив лімітовану версію седана, яке нагадує корейський варіант німецького Maybach.

Про це повідомляє Сarbuzz. Преміальну новинку презентували на автосалоні в Сеулі. Вона отримала назву G90 Special Edition.

Кузов автомобіля виконаний в двокольоровому забарвленні. На вибір клієнта представлені три варіанти: коричневий металік з матовим сірим кольором, матово-сірий з сріблом і синій металік з білим.

Інтер'єр седана вражає ще більше розкішшю. Салон обтягнули шкіряним оздобленням Nubuck з контрастним швом. Килимки на підлозі більше нагадують дороге килимове покриття.

G90 Special Edition оснащують силовим агрегатом V8 об'ємом п'ять літрів. Він видає потужність в 425 к.с. За попередніми даними цінник на лімітовану версію седана стартує з 93 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Genesis, після презентації лімітованої версії седана, планують побудувати дві версії G90 з електромоторами. У 2019 на ринку з'явиться гібридна версія, а в 2021 році - повністю електричний варіант.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, компанія Hyundai обійшла всіх конкурентів серед автомобілів з водневими двигунами і презентувала кросовер з найбільшим запасом ходу. Без дозаправки новинка зможе подолати 800 кілометрів.