Розвивати альтернативну енергетику українцям хочуть допомогти індійці. Про зацікавленість у співробітництві заявив посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарты на зустрічі в Міненерговугілля. Засідання провела заступник міністра енергетики та промисловості України з питань європейської інтеграції Наталія Бойко.

Під час розмови були присутні й потенційні інвестори, повідомляє прес-служба відомства.

"Індійська сторона заявила про наявність можливостей і зацікавленості у співпраці. Зокрема, є багато представників, які хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України. Важливим моментом співпраці є робота з оформлення документів і дозволів, щоб інвестори могли швидше почати реалізацію проектів", - зазначили у міністерстві.

Сторони домовилися вивчити стратегічні плани в енергетиці обох країн і перейти до наступного етапу співпраці.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 12 квітня уряд постановив повернути кошти житлово-будівельних кооперативів на утримання внутрішньобудинкових мереж.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще