Новітні моделі дронів вже ні для кого не дивина. Ними користується дуже багато людей: від швейцарських медиків до звичайних любителів повеселитися. Один із таких знайшов незвичайне застосування безпілотнику – "шпигувати" за перехожими.

Відповідний ролик на сторінці у Facebook опублікував волонтер Роман Сініцин.

Відео, як припускають користувачі, відзняте у Росії. У кадрі чоловік, побачивши, як над головою "нависла літаюча загроза", раптово починає тікати.

З одного боку він має кумедний вигляд – намагається сховатися за припаркованою неподалік машиною, постійно оглядається.

Втім, найцікавішим у ролику стало те, як втікач із імпровізованої зброї "розстріляв" квадрокоптер: аби той більше не слідкував за ним.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ахаха. Ударний дрон

Posted by Roman Sinicyn on Sunday, 16 April 2017
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що харківські патрульні знущалися над безхатьком, знімаючи свої витівки на телефон.