У п'ятницю, 21 серпня, у Львові презентували дерев'яну карту України. До її створення долучилася одна з місцевих творчих майстерень разом з дітьми, а також з відомими українськими зірками.

Про це повідомляє УНН.

Творці карти цим проектом хотіли показати, наскільки українці єдині.

"У цій карті ми намагалися показати всю красу України Діти з неймовірним задоволенням робили це творіння Робота тривала з травня місяця Крім того, діти власноруч виготовили талісмани бійцям АТО ...", - розповіла одна з учасниць проекту Ольга Луців.

Читайте також: У Винниках відкриють пам'ятник батькові Мирона Маркевича

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До створення карти приєдналися такі відомі українці як телеведучий Олександр Педан, реп-виконавець Ярмак, соліст гурту ТНМК Олександр "Фоззі" Сидоренко, лідер гурту Mad Heads Вадим Красноокий, співак Арсен Мірзоян і багато інших.

Нагадаємо, пам'ятник Дюку в Одесі одягнули у вишиванку. Таким чином організатори "Вишиванкового фестивалю", який пройде у День незалежності України, почали підготовку до щорічного заходу.