Виробник айфонів, американська компанія Apple, може зайнятися виробництвом власного контенту. Про це повідомляє видання Variety з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, останні кілька тижнів Apple шукає зацікавлених у виробництві розважального контенту голлівудських босів. У самій компанії коментувати цю інформацію не стали.

Читайте також: Машину Google закидали помідорами в Іспанії (фото)

За інформацією одного з учасників переговорів, мета Apple - створити підрозділи з виробництва контенту для трансляцій. Таким чином, розповідає співрозмовник Variety, компанія хоче скласти конкуренцію Netflix.

Останнім часом Apple стикається з уповільненням зростання продажів iPad, при цьому в компанії давно заявляють про намір розширювати присутність на корпоративному ринку. Так, Apple домовилася з Cisco про партнерство за корпоративними програмами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, за інформацією деяких ЗМІ, Apple зайнята виробництвом безпілотного автомобіля.