Оксфордський дослідник-сомнолог Пол Келлі опублікував результати дослідження робочого дня. Він рекомендує британському уряду перенести початок навчального дня на 11 годину для дітей і о 10 - для дорослих.

Вчений дослідив робочий день звичайного мешканця королівства, який починається о 9 ранку та закінчується о 5 вечора. Виявилось, що такий графік шкодить організму та викликає стреси.

На думку Келлі, робочий день, який починається о 8-9 годині ранку більше підходить для людей віком від 55 років. У цьому віці організм людей краще пристосований до раннього під'йому.

Також вчений звернувся до уряду з пропозицією розпочинати день на годину пізніше. Учні середніх класів мають приходити на заняття о 10 ранку, а старших на 11 годину.

Читайте також: Британці прикрасили офіс героями "Зоряних війн" зі стікерів (фото)

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він провів експеримент у школі Монкітон та довів, що успішність учнів зросла на 19% завдяки його методиці.