26-27 вересня, львів'яни та гості міста гуляли на Міжнародній виставці котів, яка проходила у Будинку офіцерів. Організував захід Клуб любителів кішок "Золотий лев".

Про це пише місцеве видання "Фотографії старого Львова".

"У нас проходить не лише виставка, а й ХІХ-й відкритий чемпіонат України – змагання котиків на звання найкращого представника у своїй породі. Такі чемпіонати проходять в різних містах України сезонно – з вересня по травень", - розповіла президент клубу Інна Березанська.

Читайте також: Харків'янка влаштовує уроки візажу у своїй кав'ярні

Щоб показати себе, до Львова завітали котики з усіх куточків України: Києва, Харкова, Херсона, Донецька, Миколаєва, Хмельницька, Рівно, Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загалом у виставці показали понад 60 чотирилапих учасників.

Відвідувачі могли не лише побачити рідкісні породи кішок, але і одразу обрати собі домашнього улюбленця.

Також, на виставці представили корма та засоби догляду для кішок.

За словами Березанської, у цьому сезоні вже відбулася виставка у Києві.

"Окрім того, цей рік є унікальним, оскільки одночасно проходять дві українські виставки відкритого чемпіонату – одна у Львові, друга в анексованому Криму", - підсумувала вона.