Ультра-ексклюзивний Aston Martin Lagonda вперше зняли на громадських дорогах у Англії.

Про це пише carreviewauto.com.

"У серії запланували лише двісті одиниць. Один із перших у Великобританії автомобілей помітили у Лондоні, де він і привернув увагу перехожих", - ідеться у поввідомленні.

Читайте також: Алмази, сапфіри і золото: найдорожчий в світі велосипед (фото)

Машина - високоякісний 5.4-метровий автомобіль, який воскресив ім'я Lagonda після кількох десятиліть.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У Великобританії він стартує з колосальною вартістю у £ 696000 і всі автомобілі ручної збірки побудують на заводі, де раніше Aston Martin зробив One-77.

Двигун V12, запозичений від Rapide S, розвиває 550 кінських сил, тому авто має максимальну швидкість у 322 км / год. Тобто він є дуже швидким, незважаючи на його великий розмір та вагу.

Lagonda перш за все орієнтувалась на Близький Схід, але Aston Martin вирішив розширити доступність для континентальної Європи, Великобританії та Південної Африки.