Тунель Любові, розташований біля селища Клевань Рівненської області на відрізку залізничної колії, увійшов до всесвітнього списку найкрасивіших тунелів.

Як повідомляє thedailymail, також в галереї представлені неймовірні тунелі Японії, Німеччини, США, Англії та Ірландії.

"Індія славиться Тадж-Махалом, Париж називають містом любові, а в Україні є неймовірне місце - Тунель Любові, що представляє собою мальовничу алею з дерев. Правда, вона розташована на залізничній колії, і коли проходить поїзд, стає досить шумно", - йдеться в статті.

Нагадаємо, що "Тунель кохання" - унікальний пам'ятник природи, який до того ж вважають одним з найромантичніших місць в Україні.

Читайте також: Скляний міст над прірвою: випробування не для слабкодухих (фото)

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А вийшов цей феноменальний тунель випадково. Під час СРСР ця залізниця вела до військової бази, і її обсадили деревами для маскування.

В останні роки дерева й кущі перестали обрізати, і таким чином утворився природний тунель, довжина якого становить кілька кілометрів.