Конструктор з Америки Натан Савайя відтворив повномасштабну копію "Бетмобіля" з 500 тисяч кубиків Legо. На створення проекту чоловік витратив три місяці.

Про це пише Motor.

Автомобіль вийшов довжиною 5,5 метрів. Своє творіння Савайя створював під наглядом творця компанії DC Entertainment Джима Лі.

Презентація Бетмобіля відбудеться на виставці Art of the Brick, яка пройде в кінці листопада в Сіднеї. Там будуть представлені скульптури з Lego, присвячені героям коміксів студії DC Comics.

Савайя, адвокат в минулому, став досить успішним конструктором, який збирає різні скульптури з кубиків Lego. Деякі його проекти оцінюються в десятки тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: Найбільші скульптури з Lego (фото)

Нагадаємо, що Бетмобіль - це авто відомого персонажа Бетмена. Для зйомок фільмів з його участю транспорт виготовлявся під замовлення. Минулого року такий Бетмобіль проданий з аукціону за 137 тисяч доларів.

Як повідомлялося раніше, компанія Lexus зробила робочий седан з картону. Незвичайна машина може навіть самостійно пересуватися.