В одному із ресторанів Росії, у Великому Новгороді, заквасили дві тонни капусти із морквою та сіллю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це пишеть російські ЗМІ.
"На приготування діжки пішло більше дванадцяти годин. У заквашуванні брали участь десять професійних кухарів. Квашена капуста буде готова за десять днів, тоді нею пригостять всіх охочих", - ідеться у повідомленні.
Читайте також: У державному музеї авіації зафіксували національний рекорд (відео)
Організатори акції розраховують на те, що їхній рекорд зафіксують та занесуть до Книги рекордів Гіннесса.
Нагадаємо, у середині жовтня італійські та французькі пекарі виготовили багет довжиною в 122 метра в рамках міжнародної виставки Expo-2 015 в Мілані.
Кулінарний рекорд потрапив до Гіннесса, після чого розрізаний на шматки хліб намазали шоколадною пастою Nutella і роздали відвідувачам виставки.
Над ним сім годин працювали більше півсотні пекарів. Вони готували близько 20 метрів батону за годину.