Людство постійно лякають кінцем світу, що наближається.

Як повідомляє Хроника событий со всего мира, провідні бізнесмени намагаються убезпечити себе і будують розкішні притулки для виживання своєї сім'ї.

Незважаючи на те, що жоден прогноз щодо кінця світу не здійснився, в різних містах з'являються бункери для мільярдерів. Одним з прикладів цього став підземний замок у німецькому місті Ротенштайн на 34 сім'ї.

Його власники потурбувалися, щоб в результаті загибелі планети вижили їхні друзі.

Цей бункер забезпечує базові потреби мільярдерів - шикарні апартаменти, їжі в холодильниках, якої вистачить на рік. Також бізнесмени можуть в цьому бункері ходить до кінотеатру, плавати в басейні і займатися спортом в тренажерному залі.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На тему кінця світу зняли велику кількість фільмів, розробили наукових концепцій, а експерти почали шукати можливості життя на інших планетах.

Читайте також: Патриарх Кирилл отдыхает на шикарной яхте в нижнем белье (фото)

Нагадаємо, що останній кінець світу передрікали племена майя. Він повинен був відбутися в 2012 році.