Відома американська компанія Victoria's Secret створила золотий бюстгальтер. Його прикрасили дорогоцінним камінням: діамантами, сапфірами, топазами і рожевим кварцом.

Про це пише Vogue.

"Вартість незвичайної білизни становить близько двох мільйонів доларів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Українські модники обрали колекцію для показу у Каліфорнії (фото)

Виготовляли одяг ювеліри із компанії Mouawad. У Victoria's Secret вже назвали ім'я моделі, яка представить його на подіумі - американська манекенниця Лілі Олдрідж.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Вироб представлять на ювілейному показі в Нью-Йорку 8 грудня. У шоу візьмуть участь співачки Ріанна і Селена Гомес, та артист канадського походження Абель Тесфайе, відомий під псевдонімом The Weeknd.

Довідка. Victoria's Secret випускає жіночу нижню білизну, одяг, аксесуари та косметику. Перший показ провели ще у 1995 році. Моделей бренду звуть ангелами, бо вони виходять на подіумі із великими крилами.