Американський журнал GQ дослідив півсотні кращих речей, які можна з'їсти, завантажити і випити. За версією міжнародного рейтингу, найкращим у світі визнали бургер без м'яса.

Про це пише metro.co.uk.

"Таким титулом наділили блюдо, яке готують в закладі Superiority Burger на Манхеттені в Нью-Йорку", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: П'яні вегетаріанці їдять м'ясо - опитування

Згідно інформації, бургер вартістю шість доларів складається з булочки, салату айсберг, томатів, соусу і вегетаріанської котлети.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Секрет приготування останньої шеф-кухар Брукс Хедлі не розкриває.

За його словами, популярність сендвічів без м'яса - зростає. Кухар додав, що бургер - символ Америки і неважливо, з чого зроблена котлета: головне, щоб був хрусткий салат та кетчуп.

Редакція GQ вибрала найкращий у світі бургер на основі аналізу опублікованих в Instagram відгуків відвідувачів різних закладів.