Соціальні мережі обговорюють поведінку однієї з журналісток, яка з нетерпінням чекала моменту, коли зможе поставити питання губернатору Одеської області Міхеїлу Саакашвілі.

Глава Одеської ОДА дуже розгорнуто відповідав на запитання преси. У цей час журналістка позаду нього не могла стримати емоцій, поки чекала своєї черги.

Дівчина буквально втратила самовладання і забула про те, що стоїть під прицілом камер. Вийшло дуже кумедно, зазначили в соціальних мережах.

Читайте також: Саакашвілі викликав фурор в економ-класі літака (фото)

"Ай! Клас! Вона дуже-дуже хотіла взяти інтерв'ю!" - прокоментував відео на своїй Facebook-сторінці блогер Сергій Наумович.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Тітка зовсім в ульоті", "їй просто заважали ці червоні стрілочки", "вона хоче в туалет або інтерв'ю взяти?" - написали з гумором здивовані користувачі соцмережі.