У Зімбабве відбувся щорічний конкурс "Містер потвора", на якому визначають найогиднішого чоловіка країни. Цього разу один із учасників висловив сумніви щодо чесності журі, повідомляє Daily Mail.

Чоловік на ім'я Вілліам Масвіню, який посів друге місце, після конкурсу заявив, що судді некомпетентні. Він вимагав від організаторів анулювати результати конкурсу.

"Я б не програв. Це судді були нечесними. Організатори повинні знайте нове, нормальне журі", - розповів Вілліам.

Однак він та організатори не мають об'єктивних критеріїв, за якими визначають найстрашнішого чоловіка.

Усього у конкурсі брали участь 35 зімбабвійців. Не в собі від радощів перебував переможець конкурсу Майсон Сере, який не має роботи.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

"Я хочу подякувати Богу за цю перемогу. Минулого року я був лише четвертим. Дякую суддям за їхній вибір", - заявив володар титулу.

Конкурс "Містер потвора" проводиться у Зімбабве з 2009 року. Переможець отримує у якості нагороди 500 доларів, срібний призер лише 100. У Зімбабве такі суми є дійсно великими грошима.

Читайте також: У Ботсвані знайшли найбільший алмаз за 100 років

Рекордсменом за кількістю золотих медалей є той самий Вілліам Масвіню. Цікаво, чи робить він щось навмисне зі своєю зовнішністю для перемоги.