В австралійському місті Сідней трапився дуже кумедний інцидент за участю павука. Він налякав господаря дому настільки сильно, що сусіди подумали про вбивство.

Про це повідомляє The Guardian.

До стражів порядку надійшло повідомлення про чоловічі та жіночі крики у будинку. Люди подумали, що це сімейне насилля, ніби чоловік б'є жінку. Голос кричав: "Я вб'ю тебе".

Коли поліція приїхала на місце, у будинку був лише хлопець. Він розповів, що перелякався павука та скоріше за все почав верещати, як дівчина. А з погрозами мешканець будинку звертався до павука.

На щастя ніхто не постраждав, а усі учасники інциденту весело посміялись. Окрім павука. Його все ж таки вбили.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Читайте також: Австралійці скасували титули лицарів і дам через скандал

Зазначимо, більшість павуків, які мешкають у великих населених пунктах не є небезпечними та отруйними. Побоюватися треба тих, які живуть у дикій екзотичній природі.