Президент України Петро Порошенко здивував увесь світ своїм зовнішнім виглядом під час офіційного візиту у Нідерландах. Лідер українського народу представ перед публікою у пом'ятих штанях.

Соціальні мережі активно обговорюють "вишуканий" стиль президента.

"Марина Порошенко! Зробіть зі своїм чоловіком що-небудь! Це ганьбіть країну", - написала у своєму Facebook колишній депутат з "Партії регіонів" Олена Бондаренко. (Схоже на те, що екс-нардеп забула, що таке справжній сором за президента).

Дехто з користувачів встиг згадати дуже стильні штани Міхеіла Саакашвілі під час презентації нової поліції в Одесі.

У коментарях під фото пишуть, що у цьому немає нічого страшного. Людина просто дуже практична і лягає спати у діловому одязі, щоб зранку не витрачати час на збирання.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: Україна не повертатиме Крим військовою силою – Порошенко

Нагадаємо, сьогодні Порошенко перебуває з офіційним візитом в Амстердамі. У Лейденському університеті він заявив, що Україна не буде повертати Крим військовим шляхом.