Український олігарх Ігор Коломойський дав велике інтерв'ю "Лівому берегу", в якому спростував чутки навколо своєї персони та затримання його соратника Геннадія Корбана.

Після цього на сайті ТСН з'явилось багато публікацій, які присвячені окремій репліці Коломойського. Станом на 17.30 на сайті ТСН інтерв'ю Коломойського було присвячено сім новин.

Проте після п'ятої публікації опублікували спростування того, що Коломойський впливає на редакційну політику телеканала "1+1".

Він заявив, що "у примітивному вульгарному сенсі – точно не впливає". Коломойський пояснив, що телеканал показав декілька сюжетів про затримання Корбана у той час, як сталась трагедія з крахом літака над Синаєм, тому що лідер "Укропа" близький до редакції "1+1".

У своєму інтерв'ю Коломойський торкнувся теми політики найбільше. Він наголосив, що команда президента слідкує та працює над створенням позитивного іміджу президента у ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На його думку, головною помилкою глави Кабінету міністрів у тому, що він зробив уряд квотним, чим знехтував сподіваннями виборців "Народного фронту".

Читайте також: Телекомпанія 1 + 1 зняла з сайту коментар Саакашвілі по арешту Корбана (відео)

Нагадаємо, що під час скандального інтерв'ю з главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі під час його критики українських олігархів, Коломойського зокрема, його перебивали та відключали.