Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі закликав заарештувати олігархів Україну.

Як повідомив політик на своїй сторінці в Facebook, цей ефір на 1+1 прибрали з офіційного сайту, але команді спільноти Євромайдан вдалося відшукати відео зі скандальним інтерв'ю.

У коментарі Саакашвілі зазначає, що порядок необхідно наводити масштабно і не можна задовільнитись арештом члена "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука та лідера "Укропу" Геннадія Корбана.

Глава ОДА зазначає, що Україна багата країна, яку грабують майже в кожній державній установі.

Також Саакашвілі закликав заарештувати олігарха Ігоря Коломойського. На цьому моменті знімальна група вирішила перебити його.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Не відключайте мене, коли я кажу прізвище. Це не дає їм право грабувати країну. Пора розпрощатися з олігархами", - кричав в ефірі політик.

Ведуча Лідія Таран попросила його не переходити на особистості.

Саакашвілі закликав завести справу на прем'єр-міністра, Андрія Іванчука.

Читайте також: Боротьба Порошенко з олігархами призведе до громадянської війни - політолог

Нагадаємо, що сьогодні Ігор Коломойський вперше прокоментував арешт його колеги Геннадія Корбана. Він заявив, що звинувачень йому не висували.