Після затримання лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана в Україні прокотилася хвиля панічних настроїв.

Як повідомляє Апостроф, наслідки від силових дій СБУ і ГПУ щодо членів групи "Приват" проаналізував політичний експерт Юрій Романенко.

Аналітик відзначив, що арешт Корбана означає початок репресій проти олігархів в країні, які насправді контролюють ситуацію.

Романенко пише, що президент помилково думає, що успіх "Блоку Петра Порошенка" означає контроль над різними соціальними верствами.

Таке правління Порошенка може призвести до появи авторитарних властивостей, які були притаманні режиму Віктора Януковича, що призвело до національного невдоволення і Євромайдану.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Політолог упевнений, що зараз це невдоволення буде спровоковано олігархами, проти яких почали війну політики.

Олігархи можуть "нацькувати" соціальні верстви один на одного, що призведе до громадянської війни. Романенко припускає, що "крихкий баланс" сил в країні утримували саме олігархи, які користувалися підтримкою влади.

Суперечки провідних політиків з ними призведе до того, що панічні настрої українців вже нікому буде стримувати.

Політики повністю втратять довіру у населення, а олігархи не будуть зацікавлені в утриманні над регіонами контролю.

Читайте також: Корбан і Коломойський повинні сидіти у в'язниці - Саакашвілі

Нагадаємо, що сьогодні СБУ опублікувала фотографії грошей і зброї, які вилучили у Геннадія Корбана, а також показали відео, на якому ясно, що його не викрадали.