Надію Савченко підтримала Нобелівський лауреат Світлана Алексієвич.

Як повідомляє Білоруський партизан, вона принесли до посольства України в Мінську свої книги. Володарка Нобелівської премії розповіла, що прочитала книгу Надії Савченко, яку та написала у в'язниці.

Алексієвич вважає Савченко українською Жанною д'Арк і політичним в'язнем. Вона побажала їй якнайшвидшого звільнення.

"Я захоплена Надею Савченко. Це дійсно людина, яка захищає свою Батьківщину, справжній солдат. Особливо це зрозуміло в Білорусі, де була партизанська боротьба", - захоплюється Алексієвич подвигом української льотчиці.

Вона зазначила, що передає народному депутату книгу, в якій розповідається про жінок під час Другої світової війни, які відважно захищали свою батьківщину.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, що російські слідчі звинувачують Савченко в загибелі двох журналістів в Луганській області. За версією слідства українська льотчиця наводила вогонь.

Читайте також: Лист в'язневі: з'явилися конверти із зображенням Сенцова і Кольченко

Сьогодні на суді показали відео, яке нібито доводить провину Савченко.