Вчені в черговий раз довели, що клонувати людей – процес можливий.

Як повідомля 24 канал, вченими довелось спроектувати вухо імпресіоніста Вінсента Ван Гога. Вони здійснили проект по клонуванню.

Цим занялись вчені з Гарвардського університету і MIT.

Для цього їм знадобилась ДНК художника. Експерти знайшли далекого родича легендарного митця та взяли зразок.

Успішний експеримент з клонування вже показали широкому загалу. Його виставили як експонат у галереї мистецтв у Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вухо митця помістили у герметичний куб, який підтримують новітні біотехнології. Для того, щоб частина тіла митця виглядала природньо, у герметичному контейнері здійснили подачу крові і кисню.

Читайте також: У глобальному потеплінні винне м'ясо - ООН

Нагадаємо, що найбільше питанням клонування людей цікавляться вчені з Китаю, які наголосили 1 грудня про необхідність клонування людей.

Фабрика Boyalife Group – найбільша у світі з клонування. Її вчені заявили про готовність почати процес, проте їм заважає громадська думка, адже у країні часто протестують проти цього.

Вчені проводять поки що експерименти над приматами.