Злодія, що грабував дачні будинки, і якого довгий час розшукувала поліція, в містечку Бровард каунті, що у США, штат Флорида, після одного з нальотів піймав алігатор.

Про це пише видання USAToday.

Грабіжника Меттью Ріггінса, разом з товаришем, одітих у все чорне ,бачили дачники-пенсіонери, що зараз з'їжджаються на зимові променади до Флориди. Потім вони чули крики, але не наважились підійти на голос.

Як повідомляє газета, лише через добу поліція отримала заяву, що пропала людина. Після пошуків, тіло грабіжника знайшли в сусідньому озері.

Коли водолази намагались витягти труп, то помітили знервованого гігантського алігатора, поведінка якого не обіцяла нічого доброго. Алігатора довелося застрелили, і в його шлунку знайшли частини тіла "утопленика" Ріггінса.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Фотограф зняв закоханого жирафа і замисленого шимпанзе (фото)

За словами USAToday, у Флориді за рік фіксують понад тисячу нападів алігаторів на людей. Більшість з них закінчуються для людей фізичними травмами, але фактів людожерства дуже мало. Зазначимо, що крокодили у США охороняються законом. Ліцензію на їх відстріл там мають лише поліцейські та спеціальні ветеринарні служби.