Візит до України віце-президента Сполучених штатів Джозефа Байдена і його гучна промова у Верховній Раді перед депутатами не на жарт сколихнули користувачів соцмереж, надихнувши на створення серії фотожаб.

Про це пише "Обозреватель".

У новій добірці проілюстровано, з якими емоціями українці відреагували на візит до столиці важливого американського політика.

З особливим завзяттям користувачі обговорили виступ Джозефа Байдена в парламенті. Перед своїм виступом у Раді він взяв участь в обговоренні відставки генерального прокурора Шокіна.

Також віце-президент США зазначив, що весь світ спостерігає за подіями в нашій країні, і здивував українців, прочитавши вірші Тараса Шевченка.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Я ніколи не вказую іншим країнам, що їм робити. Але ви не знайдете жодної іншої країни, де ракова пухлина корупції так процвітає", - цей вислів став найпопулярнішим з усього, що промовив американський гість.

Читайте також: Візиту Байдена в Україну присвятили фільм (відео)

Нагадаємо, днями президента Порошенко висміяли за словосполучення: "на Україні", яке він вимовив під час брифінгу з Байденом.

Українське суспільство активно критикує використання прийменника "на", замість правильного "в". Таку "помилку" систематично допускає російська влада.