Кім Кардашьян та Каньє Вест придумали ім'я власній дитині, яка народилася у суботу. Відомо, що це хлопчик, а ім'я він буде носити не менш дивне, ніж його старша сестра.

Про це повідомляє Sky News.

Два роки тому зоряна пара здивувала громадськість ім'ям свого первістка. Кім та Каньє назвали дівчинку Норт, що перекладається, як північ. Таким чином батько дитини Вест (захід), а дитина Норт (північ). Подружжя вирішило, що це прикольно.

З другою дитиною подружжя також вразило оригінальністю. Хлопчик носитиме горде ім'я Сейнт Вест, що перекладається, як Святий захід. Повне ім'я дитини буде Сайнт Вест Вест або Кардашьян.

Було б смішно, якщо пара назвала б дитину Іст або Саус. Таким чином можна було б народити ще одну і у родини були б усі сторони світу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Схоже, що 38-річний репер реалізував свою жагу обожнювання за рахунок дитини. Одна з пісень Каньє називається "Я бог". Вест звичайно ж не Бог, і він це розуміє, але хоча б дитина в нього буде Святою.

Читайте також: Сімейство Кардашьян стало об'єктом наукового дослідження

Нещодавно сімейство Кардашьян стало об'єктом наукового дослідження, а Каньє Вест збирається стати президентом США у 2020 році.