В Мадриді в одній із місцевих перукарень клієнтам роблять зачіски паяльними лампами та самурайськими мечами. Волосся рубають та палять, однак бажаючих відчути такі екстремальні перукарські ноу-хау на власному волоссі багато.

За словами майстра-перукаря Альберта Олмера, тривалість стрижки за допомогою меча чи паяльної лампи в рази коротша за підстригання ножицями. Крім того, перукар запевняє, що після таких процедур кінчики волосся не січуться, а зачіска є "математично ідентичною".

Читати також: Кім Чен Ин видав наказ "Всім підстригтися!"

Особливою популярністю серед клієнтів користується стрижка металевими кігтями. Перукар одягає на свої пальці спеціально виготовлені, гострі кігті – кинджали і ними стриже волосся клієнтів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто зазначити, що салон користується популярністю переважно у жінок із довгим волоссям, а от в чоловіків він особливої довіри не викликає.

Нагадаємо, у в'єтнамському місті Дананг у 2010 році відкрили перукарський салон, де можна підстригтися за допомогою старовинних японських мечів.