Відомі бразильські моделі роздягаються із завидною регулярністю. Не стала винятком і Синтія Валентим. Вона раніше обіцяла гравцям своєї самої улюбленої футбольної команди "Палмейрас" роздягнутися, якщо клуб в цьому сезоні виграє найбільш значимий трофей в країні - Кубок Бразилії.

Вона виконала свою обіцянку і продемонструвала спокусливі форми своїм шанувальникам.

Синтія Валентим не перша модель, яка показує свої форми футболістам і шанувальникам. Раніше "Міс Бум Бум" Сьюзі Кортес також постала голою перед камерою. Зробила вона це на знак подяки команді "Сан-Паулу" за перемогу над клубом "Гояс". Вона виклала всі свої відверті фото в мережу.

Читайте також: Ріанна презентує свою колекцію одягу Puma (фото)

Нагадаємо, у фінальному матчі за Кубок Бразилії "Палмейрас" виграли у "Сантос" з рахунком 4:3. "Біло-зелені" втретє у своїй історії стають володарями головного трофея країни.

Популярні новини зараз
На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+" Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Екс-гравець київського клубу "Динамо" Дуду приніс перемогу "Палмейрасу" у фіналі Кубка Бразилії. Він зумів забити два м'ячі у другому таймі. Однак "Сантос" зміг зрівняти рахунок і перевести матч в овертайм.

Також в матчі у складі "Палмейрас" зіграв ще один колишній гравець української команди. Мова йде про Джонатана Крітсальдо, який раніше грав за харківський "Металіст".